Heroes S02E07 Nothing To Hide Swesub -The Jackass

Type:Video > TV shows
Size:n/a
Info:IMDB
Spoken language(s):anglais
Uploaded:Jan 1st, 1970
By:TheJackass
Seeders:0
Leechers:0
Comments24
Info Hash:8583db4852a4524a64d9e352612034a6a1c05e61
Info: 
Drama/Fantasy serie från 2006 med bl.a Hayden Panettiere, Greg Grunberg, James Kyson Lee, Masi Oka, Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia, Zachary Quinto m.fl.


Handling:
Heroes handlar om personer jorden runt som upptäcker att de har övernaturliga krafter. Vi får följa hur krafterna påverkar och förändrar deras liv. Människorna med superkrafter inkluderar Peter Petrelli, en 30-årig sköterska som kan flyga, Diego Medina, en 28-årig knarkare som kan rita bilder av framtiden när han är hög, den 33-åriga exotiska danserskan, Niki Sanders som kan göra fantastiska saker med speglar. Vi har också Hiro Makamura, en 24-årig serietidningsnörd som kan få tiden att stanna, den 31-åriga internen D.L. Hawkins som kan transportera sig genom väggar, polisen Matt Parkman som kan läsa andras tankar och den 17-åriga cheerleadern Claire Bennet som alltid lyckas undkomma döden.


De kommer inte bara att upptäcka sina superkrafter utan också var de kommer ifrån och i vilket syfte de fått dem. Superkrafterna kommer att dra dem samman i kampen mot seriens antagonist som vill komma åt deras DNA och använda till självändamål.


Ge ett stort tack till SSG-Swesub Group (TaZty & St1gge) som har översatt.
Större inbränd text och uppladdad av mig: The Jackass
Files:

Comments