Lisa.Williams.Life.Among.the.Dead.swesub.del12.avi-carma4

Type:Video > TV shows
Size:349.68 MB
Spoken language(s):English
Uploaded:Aug 21st, 2008
By:carma4VIP
Seeders:1
Leechers:0
Comments0
Info Hash:15abeceee7db008a3db1b5822d908b4e01d692bb
Del 6 av 8. Programmet gick 2008-08-10.


Lisa Williams: att leva bland döda


Mediet Lisa Williams möter bland annat Rosemary, som vill ta farväl av sin avlidne man, något hon aldrig hann göra medan han var i livet. Hon berättar för en mamma att hennes son har en skyddsängel och hjälper dessutom paret Addie och Rich att reda ut oklarheterna kring deras sons död, och berättar att sonen nu försöker ta kontakt med föräldrarna.


Lisa Willams hjälper bland andra ett par att ta reda på att deras döde son försöker kommuncera med dem.


I Santa Monica möter Lisa två kvinnor som hon hjälper att kontakta sina bröder. Kvinnorna blir chockade men mycket tacksamma för upplevelsen.
Lisa Williams träffar sedan Rosemary på sitt kontor. Rosemary fick aldrig chansen att säga adjö till sin man och får hjälp att komma i kontakt med hans ande. Han vill inte att Rosemary ska komma ihåg honom som han var i slutet av livet och säger även till henne att det kommer att finnas någon ny för henne när hon är redo. Rosemary känner sig överväldigad över att inte ha sin man vid sin sida men är tacksam för att få ett sista samtal med honom.


På ett kafé träffar Lisa Rachel och hennes son Parks. Lisa säger att hon ser änglar runt sonen och även anden från en av Rachels nära vänner som dött i en bilolycka. Lisa säger att anden kommer att skydda Rachels son eftersom hon ställt upp för honom när han var i livet.
På väg tillbaka till kontoret går Lisa in i en klädaffär för att hitta något åt sin son Charlie. När hon är där känner hon av anden av en mamma till en av kunderna i butiken. Mamman fick aldrig säga farväl till sin dotter och vill säga att hon är stolt över henne.


På kontoret träffar Lisa Ann, som vill ha hjälp att klara upp omständigheter kring sin födelse. Anns mamma vill be om förlåtelse för att hon inte varit där för henne och ger även några ledtrådar om vem hennes pappa är. När Ann lämnar kontoret känner hon att de sista pusselbitarna fallit på plats.
Som avslutning på dagen beger sig Lisa till Torrance där hon träffar Addie och Rich som har upplevt märkliga saker i sitt hem. Lisa känner av energin från Chris, deras son, och upptäcker att det finns en del frågetecken kring sonens död.
Lisa lyckas få fram några detaljer som hjälper Addie och Rich att klara upp oklarheterna och kan också berätta för föräldrarna att sonen dog snabbt och smärtfritt. Hon berättar även för dem att energin i huset inte är negativ utan att det är Chris som försöker kommunicera med dem.


Se om det finns något mer jag har lagt upp:

thepiratebay.se/user/carma4


/carma4
Files:

Comments