Hjälp Säsong 1-3

Type:Video > TV shows
Size:4.45 GB
Tag(s):hjalprobertgustavssonjohanglansfelixchevychasekomeditv4
Spoken language(s):Swedish
Uploaded:Mar 21st, 2009
By:anden_85
Seeders:0
Leechers:14
Comments16
Info Hash:0dd20fd1e07c1e0f1ebd9e179fcfe6e23fdede59
Säsong 1:


I humorserien "Hjälp!" vänder sig en skruvad samling människor till den vänliga och ödmjuka psykologen Jeanette Placzcyk (Stina Ekblad) för att med sina minst sagt komplicerade, och vitt skilda problem, få just hjälp.


Det enda klienterna har gemensamt är att de alla lever i en värld som inte förstår dem och att de själva skulle kunna tänkas ha någon del i det är inget som ens föresvävat dem.


Jeanette är hjälpsam och mycket förstående. Vänligt leende lyssnar hon på patienternas problem och försöker varsamt att leda dem rätt, trots att de alltid misstolkar hennes råd och trots att de ofta blir avbrutna av Jeanettes förvirrade assistent Papa (Robert Gustafsson).Säsong 2:


I den andra säsongen av det skruvade humorprogrammet Hjälp! möter vi några av Sveriges främsta komiker i rolltolkningar som balanserar på gränsen till sammanbrott.


På Jeanettes mottagning är arga Örjan tillbaka efter ett hysteriskt återfall. En ny receptionist har precis börjat, den mycket egensinniga Filippa Bark. Benjamin skall operera bort blindtarmen men ett ödesdigert missförstånd orsakar ett ofrivilligt könsbyte. Läkaren Jasmine tar som vanligt motvilligt emot sina patienter. Köp den på www.discshop.se idag!. Reine söker hela tiden nya sätt att försöka ta livet av sig.Säsong 3:


Bland Jeanettes patienter finns bland andra den ytterst temperamentsfulle Örjan Lax (Johan Rheborg), den konflikträdde Benjamin Turesson (Felix Herngren) och den empatistörda överläkaren Jasmine (Annika Andersson).


I den tredje säsongen gästas serien dessutom av humorlegenden Chevy Chase, som spelar den amerikanske utrikeskorrespondenten Dan Carter. Informationen är tagen från disc shop.se! Över 18.000 titlar i lager. Leverans nästa dag om du beställer före 16:00. Medverkar i säsong tre gör också Petra Mede, Sissela Kyle, Per Andersson
och Anna Blomberg.
Files:

Comments