Chuck.S03E18.SWESUB.HDTV.XviD-mito

Type: >
Size:n/a
Uploaded:Jan 1st, 1970
By:
Seeders:0
Leechers:0
Comments11
Info Hash:2dcef09be94316dba0d304c9ebf045e7b0d932a6
Chuck Versus the Subway
Säsong 3 Avsnitt 18


Chucks far har uppfunnit en Regulator som kan hjälpa Chuck att tygla Intersektens krafter, och Ringen är ute efter den. Händelserna tar en helt ny vändning när Intersekt-projektet ifrågasätts från oväntat håll. Snart rämnar allt och Chuck hamnar i sin värsta knipa någonsin.


Action/Komedi serie från 2010 av Chris Fedak och Josh Schwartz med
Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Joshua Gomez m.fl.


Chucks har fått en topphemlig databas, Intersekten, lagrad i sin hjärna, något som tvingar CIA och NSA att bevaka honom som en av spionvärldens främsta tillgångar.
Intersekten ger honom möjlighet att komma åt topphemlig information och användbara kunskaper genom s.k. flashar. Chuck styr inte över dessa flashar själv, utan de triggas av olika sinnesintryck och kommer när han som mest behöver dem… eller inte.


Den vackra, men ändå så dödliga CIA-agenten Sarah Walker är Chucks handledare och sedan en tid även hans flickvän. Den smått vapentokige NSA-agenten John Casey står för musklerna i beskyddet. Chuck är numer också CIA-spion sedan han tränats och genomfört godkända prov.


Ska Chucks och Sarahs relation överleva de tuffa krav som spionvärlden ställer och ska Chuck någonsin få Intersekten ur sitt huvud och återgå till ett normalt liv?


Översatt, synkad, inbränd text och uppladdad av mig.
Files:

Comments